shutterstock_192641147.jpg


Absolutt Spot = Absolutt riktig strømpris

Du har valgt en ærlig og enkel strømavtale hvor du betaler spotprisen som er på strømbørsen, helt uten påslag. Nordpool Spot
Avtalen har kun en abonnementspris på 59.- pr.måned. Lovpålagte El sertifikater er også helt uten påslag, her har mange strømselskaper et skjult påslag, det har ikke vi!  

Vi er så sikre på at du blir fornøyd med denne strømavtalen så du kan prøve den i 6 måneder. Er du ikke fornøyd får du abonnementsprisen tilbake.

 

TryggEl Garanti  -  Trygghet når du trenger det som mest

  • Blir du sykemeldt eller ufrivillig arbeidsledig i mer enn 30 dager dekker forsikringen hele strømregningen din. Du er sikret minimum kr 2 000 per måned, i opptil 4 måneder.
  • Får du strømskader i hjemmet som skyldes lynnedslag eller elektriske fenomen skade, dekker vi egenandelen din med inntil kr 5 000.

Ordinær pris:  1,50 per dag og gjelder også for ektefelle/partner/samboer.

Les mer om TryggEl Garanti her...

I tillegg til en god og trygg strømavtale så har du som kunde hos oss en rekke gode kundefordeler som du kan lese om her.

Vi i Fredrikstad EnergiSalg er opptatt av å støtte lokalt. Med din strømavtale er du med på å bidra til gode og sunne fritidsaktiviteter til grupper og foreninger for barn og unge i Fredrikstadområdet. Hvert år deler vi ut 250.000.- gjennom BLUZZ-fondet.