Fredrikstad EnergiSalg er ikke Fredrikstad Energi

henger-fes-bygg.jpg

Forvirret over navnelikheten? Du er ikke alene...

I det siste har vi fått henvendelser fra kunder med bakgrunn i de mange oppslag i lokal presse om Fredrikstad Energi. Vi ønsker derfor å presisere følgende:

Fredrikstad EnergiSalg og Fredrikstad Energi er to forskjellige ­virksomheter, med ulike eiere og økonomi.

Navnelikheten med ­Fredrikstad Energi skyldes felles eierskap for snart 20 år siden. Vi i Fredrikstad EnergiSalg holder til på Wilbergjordet og arbeider for at du som kunde skal få et enkelt, rimelig og bekymringsfritt strømliv. Vi har en stabil og god drift, og har også solid økonomi.

Har du spørsmål om denne saken eller om ditt strømforbruk, strøm­markedet eller tekniske løsninger, er du hjertelig velkommen til å ta en prat med oss, her på Wilbergjordet eller på telefon til kundesenteret.

Telefon: 69 03 01 00