Spar tusenlapper på å unngå unødvendig forbruk

forbruksvarsling-bilde.jpg
 

– Det er dumt å bruke unødvendig mye penger på strøm. Derfor har Fredrikstad EnergiSalg laget en app som skal hjelpe deg å fi nne strømtyvene og gjøre noe med dem. Det forteller Inge Michael Bilet hos Fredrikstad EnergiSalg.

– Appen ”Min energi” med forbruksvarsling kan spare deg for mange penger framover ved at du begrenser unødvendig høyt strømforbruk. Du kan få den nå - helt gratis, fortsetter Bilet fornøyd.

Slik kan du tape tusener på usynlige strømtyver
– Forbruksvarsling i appen ”Min energi” gir deg beskjed hvis du har et unormalt høyt forbruk i boligen din. Det høye forbruket kan skyldes mange ting. Du kan ha en feil på anlegget ditt som tapper huset for strøm, og deg for penger. Eller du kan ha vaner i hverdagen som er kostbare, uten at du tenker over det. Det siste er faktisk ganske vanlig, sier Bilet og avslutter med at du kan laste ned appen fra App Store eller Google Play nå - helt gratis.