Bekymringsløse strømpriser
 

Senk skuldrene - du har VinterGaranti

Vi har som målsetting at du skal få minst mulig strøm­regning. Derfor har du som har strømavtalen "Vektærn" en prisgaranti på strømmen om vinteren, da strømforbruket og faren for høye strømpriser er størst. 

 

Dette gjør strømprisen uforutsigbar 

Strømprisen i Norge styres av en rekke faktorer. Den viktigste er likevel været, siden norsk vannkraft står for mesteparten av strømprodusjonen. Blir det en tørr og kald vinter, blir ofte prisene høye og motsatt når det er mildt og vått. 

Men det er flere faktorer som spiller inn. Norge er en del av et internasjonalt strømmarked. Det gjør oss sårbare for pris­svingninger, eller problemer med kraftproduksjon (kjernekraft, kullproduksjon etc) utenfor Norge. Ved f.eks prisøkninger i Europa vil etter­spørselen øke, og prisene i Norden kan stige.

 

Derfor er VinterGaranti trygt

Med VinterGaranti har du en maksimal strømpris i 6 måneder fra 1. oktober til 1. april. I vinter er den på 49,9 øre/kWh. 

 

VinterGarantien er en maksimalpris

Det betyr at du ikke skal betale mer enn 49,9 øre/kWh. Dersom prisene i strøm­markedet blir lavere enn 49,90 øre/kWh, så får du selv­sagt glede av prisfallet. VinterGaranti er en maksimalpris og ikke en fastpris. Enkelt og trygt.