Bluzz-toppbilde-2019.jpg
 

Vinnere av Bluzz i januar og februar

Frikirken-speidergruppe.jpg

Fredrikstad frikirken speidergruppe

Dette søkte de om:
Speidergruppa er ofte på tur og trenger en oppgradering av utstyr. Det er generelt alt fra økser, lagerkasser, leirutstyr, samt en tilhenger. Vi må ofte ut på lånemarkedet eller leie en henger når vi skal få med oss ting og det er veldig upraktisk. Det vil gjøre jobben vår med barna veldig mye lettere hvis vi selv disponerte en tilhenger. Så dette søker vi om i år. Mulig vi også ønsker å dekorere en hardtopp på hengeren med speiderreklame i rekrutteringsøyemed. Bl.a. skal vi på en stor sommerleir og trenger masse plass til turutstyr.

Fredrikstad frikirken speidergruppe har fått tildelt kr. 10.000,- i støtte til innkjøp av tilhenger og utstyr.
Trosvik-IF-Gutter-09.jpg

Trosvik IF - Gutter 2009

Dette søkte de om:
09-laget er en super gjeng på 40 gutter. Kommer fra Trosvik, Trara og Cicignon skoler. Guttene trener ute i all slags vær. For å føle tilhørighet også under alle treningene, ønsker vi lik bekledning med TIP-profilering. Dette året fyller guttene 10 år. Vi ønsker å gi alle en gave: Vindjakke og lue. Da har alle mulighet å kle seg godt en god stund framover. Felles bekledning vil kunne bidra til å utjevne forskjeller i laget. Vår bestilling med resten av klubben har deadline 15. mai, så håper på svar før den tid.

Trosvik IF - Gutter 2009 har fått tildelt kr. 10.000,- til felles bekledning.
 

I anledning av Fredrikstad EnergiSalgs 20-års jubileum deler vi ut Bluzz-midler gjennom hele året.
Alle grupper, lag og foreninger som jobber for barn og unge kan søke. Alle som søker er med i vurderingene gjennom året og kan bli tildelt midler.