Brev-fra-Roy.jpg
 

Lønnsomme kundefordeler og gode strømpriser!


I år har vi opplevd ekstremt mye lyn og torden, og dermed har svært mange av våre kunder hatt stor nytte av vår El-Skade Forsikring!

I høst og tidlig vinter har vi hatt perioder med mye nedbør og høye temperaturer. Nå er det bra med vann i kraftmagasinene, men unormalt lite snø i fjellet. Til sammen gir det et lite underskudd i kraftreserven, men sannsynligvis gode strømpriser. Skulle det bli feil i produksjon eller kraftnett, er det risiko for høyere strømpriser. Da er det godt å vite at du har VinterGaranti på maksimalt 49,90!

Bruk dine kundefordeler – historisk mange lynnedslag
I 2014 hadde vi i Fredrikstad historisk mange lynnedslag. Alle våre kunder er automatisk sikret med El-Skade Forsikringen, og det har gitt rekordutbetaling til våre kunder! Har du hatt lynnedslag og skader du har fått dekket på din innboforsikring, ta kontakt med oss!

Du har VinterGaranti inkludert i din strømavtale
Blir det mildt og strømprisene blir lave – blir din strømpris billigere. Skulle det derimot bli problemer med kraftproduksjonen og kaldt, er din pris uansett sikret med en VinterGaranti på maksimalt 49,90 øre/kWh frem til 1.april 2015.

Gratulerer alle som har mottatt Bluzz-midler
Med stort engasjement har rekordmange barne- ungdomsforeninger søkt om Bluzzmidler sist høst. 125.000 kroner har blitt fordelt til 11 ulike lag og foreninger med Kråkerøy IL som hovedvinner. Har du forslag på ungdommer som fortjener støtte – send en søknad til meg (roy@fes.no) som blir med på neste Bluzz-runde til våren.

Vennlig hilsen

Roy Østen Henriksen
Leder, Fredrikstad EnergiSalg