toppbilde-jubileumstilbud2.jpg
 
 
 
 

”Vi har alltid gått nye veier for å krympe kundenes strømregning.
Det vil vi fortsette med.”

 

– I 1999 ble det kommunale E-verket delt opp i flere selskaper. Ett av selskapene skulle ta seg av salg av strøm til byens innbyggere. Det ble starten på Fredrikstad EnergiSalg, sier daglig leder Roy Ø. Henriksen.

Både Roy og mange av kollegaene har jobbet der siden starten, først på Råbekken og nå på Wilbergjordet.

35 millioner tilbake til kundene

– Vi begynte straks å se på helt nye muligheter for å krympe strømregningene til kundene. Vi ga alle kundene storkundefordeler og kjøpte en slags prisforsikring på kraftbørsen. Resultatet ble 35 millioner kroner tilbake til kundene og vi ble billigste strømleverandør i landet. Dette ble starten på ”VinterGarantien” og det var Fredrikstads innbyggere som var først i landet med å få en slik garanti. Senest nå i 2018 viste vi at vi gjør gode innkjøp for våre kunder og kunne gi 3,8 millioner kroner tilbake. Slikt gir en skikkelig godfølelse, sier strømsjefen.

Strømkjøp skal være enkelt og rimelig

– Mange synes strøm kan være vanskelig. Derfor har vi også løsninger for solenergi, smarthus og rådgiving om energisparing samlet under samme tak. Slik får du den hjelpen du trenger på ett sted. Og vi vil alltid vil se etter nye måter å gi kundene et enkelt og rimelig strømliv på, smiler Henriksen.

 
 
 

VEKTÆRN
JUBILEUMSPAKKEN

 
jubileumsprodukter22.jpg

ABSOLUTT SPOT
JUBILEUMSPAKKEN

 
jubileumsprodukter2.jpg