ForbruksGaranti fra Fredrikstad EnergiSalg varsler deg kun dersom forbruket ditt er unormalt høyt.

 

ForbruksGaranti er en ny og gratis tjeneste fra Fredrikstad EnergiSalg:

Med ForbruksGaranti får du beskjed og hjelp dersom du har et unormalt høyt strømforbruk. Helt gratis!

 

 

Det er dumt å betale for mye i strøm. Derfor innfører Fredrikstad EnergiSalg, som første strømleverandør i Norge, ”ForbruksGaranti” for alle kunder. ForbruksGaranti kan spare deg for mange penger framover ved at du begrenser unødvendig høyt strømforbruk. Du kan få den nå - helt gratis. 

 

 

Dette er ForbruksGaranti

ForbruksGaranti garanterer at du får beskjed hvis du har et unormalt høyt forbruk i din bolig. Det kan skyldes mange ting. Du kan ha en feil på anlegget ditt som tapper huset for strøm, og deg for penger. Eller du kan ha vaner i hverdagen som er kostbare, uten at du tenker over det.

 

Stresser deg ikke unødvendig

Dette stresser deg ikke unødvendig. Du får kun varsel dersom forbruket er unormalt høyt. Enkelt og helt uten stress.

 

Forbruks-spesialist - slik hjelper vi deg å spare penger

Får du melding om at du har et unormalt høyt forbruk for din bolig, hjelper vi deg videre. Det er jo ikke nok at du får beskjed. Derfor får du mulighet til å snakke med vår forbruks-spesialist som vil kunne bidra til å finne ut hvorfor du har et forbruk som ikke er normalt for ditt hus.

 

Hvor mye kan jeg spare?

Hvor mye du kan spare med ForbruksGaranti, er avhengig av hvor høyt forbruk du har og hva som skyldes overforbruket. Det kan fort bli mange penger framover med enkle grep i forhold til forbruksvaner.

 

 
 
forbruksgaranti sort.png