Strømvakten (4).png
 

For deg med AMS-måler

Hver eneste dag gjør vi en automatisk analyse av det totale forbruksmønsteret ditt. Hver dag analyseres forbruket for foregående døgn. Du får automatisk SMS-varsling dersom det registreres unormal bruk. Vi ønsker ikke å mase så mye på deg, derfor får du inntil 3 stk SMS-varsler pr mnd. I tillegg sender vi deg en månedsrapport når hele måneden er over. Denne viser en samlet vurdering av den siste måneden.

 

Hvis du får en "grønn" melding betyr det at du har hatt et normalt forbruk denne måneden og kan slappe av. Du kan likevel forsøke å redusere strømregningen din ved å være bevisst på hvordan du bruker strømmen hjemme.

 

Hvis du får en "gul" melding betyr det at du har hatt litt avvik i forbruksmønsteret denne måneden. Du behøver ikke bekymre deg, men du vil trolig ha utbytte av å lese tips og råd for å redusere forbruket.

 

Hvis du får en "rød" melding betyr det at du har hatt et større avvik i forbruksmønsteret denne måneden. Dersom du ønsker det, vil en energirådgiver ta kontakt med deg for en gratis gjennomgang av hvordan du bruker strøm i boligen. Hvis du skulle hatt et rødt månedsvarsel og vi ikke varsler deg, trer Forbruksgarantien i kraft.