FES_Landingsside-topp-bilde-A_1280x425.jpg

Energiselskapet Fortum er ikke bare ledende i kraft av sin størrelse, men også innenfor grønn energi og utvikling av gode energiløsninger for kundene sine. Du beholder dagens avtale og trenger ikke foreta deg noen ting. Dette vil skje tidligst fra 1. juli 2019. Fremover kan vi love deg en enda bedre kundeopplevelse med smarte løsninger og gode avtaler!


FES_Landingsside-bilde-1_640x330.jpg

Ingen forskjell for deg.

Det er bare merkevarenavnet som endres – ingenting annet. Som kunde vil du beholde de produktene og tjenestene du har i dag. Du trenger ikke å foreta deg noen ting. Fremover vil vi tilby energiløsninger og strømavtaler som mindre strømselskaper ikke vil kunne tilby. Fortum vil blant annet utnytte nye digitale muligheter til å utvikle enklere og bedre løsninger for deg som kunde.


FES_Landingsside-bilde-2_640x330.jpg

Energi til fremtiden.

Fortum jobber aktivt for å fremskynde det grønne skiftet. Bruk av renere energi, lavere utslipp og en mer bærekraftig bruk av jordas ressurser. Fortum er blant annet en pioner innen ladeløsninger for elbil og har i dag 1800 ladestasjoner bare i Norge.


FES_Landingsside-bilde-3_640x330.jpg

Fortsatt sterk lokal støtte.

Fredrikstad EnergiSalg har siden 2003 delt ut 3 millioner kroner til lokale lag og foreninger. Den populære Bluzz-ordningen vil vi også fortsette med under nytt navn. I tillegg støtter Fortum allerede Østfold fotballkrets, der alle 6-10 åringer i Østfold spiller i Fortum-serien.


FES_Landingsside-bilde-4_640x330.jpg

Vi bidrar til en grønnere verden.

Fortum er et ledende energiselskap som utvikler og tilbyr løsninger for våre kunder innen strøm, oppvarming, kjøling, samt løsninger for å forbedre ressurseffektiviteten. Våre tjenester og løsninger hjelper forbrukere og kraftproduksjonsindustrien med å ta smarte valg for energibesparing. Vi vil involvere våre kunder og samfunnet til å bli med på omstillingen til en renere verden.

Les mer om Fortum på fortum.no