Godt nytt strøm-år!

Vi har nå lagt et spennende år bak oss. Vi har lansert en revolusjonerende smarthusløsning og flyttet til nytt miljøvennlig bygg. I 2016 vil vi lansere flere spennende nyheter!

Vi gleder oss over historisk lave strømpriser
Det er hyggelig å kunne starte året med en skikkelig gladmelding. I høst og tidlig vinter har vi hatt perioder med mye nedbør og høye temperaturer i de områdene det blir produsert strøm. Mye tyder derfor på at de lave strømprisene vi hadde glede av i fjor vinter, vil bli enda lavere i år. Sannsynligheten er stor for at du får historisk lave strømpriser denne vinteren.

Ny smarthusløsning
Vi har nå lansert vårt smarthussystem VORD for boliger, som på en enkel måte sikrer deg optimalt strømforbruk og mange andre fordeler. Kort fortalt er VORD selvlærende varmestyring, automatisk lysstyring, sikring av farlig el-utstyr, brannvarsling på mobil og et sikkerhetssystem for bolig – alt i en rimelig og enkel løsning. Les mer om VORD her….

Din lokale strømleverandør har flyttet til Wilberg Atrium
Tiden står ikke stille hos oss! Vi har nå flyttet til nye kontorer i Wilberg Atrium og ønsker deg velkommen. De nye kontorene skal ta oss inn i fremtiden med miljøvennlig drift. Når du besøker oss, kan du parkere rett utenfor døra eller ta bussen til holdeplassen på Rolvsøyveien, noen meter unna.

Kom gjerne innom for en hyggelig prat om smarthus, strømavtaler og andre tiltak som vil krympe strømregningen din. En kopp kaffe venter deg i 3.etg. inngang A.

Vi ønsker deg og dine de beste ønsker for 2016!

Ta heisen opp til 3.etasje og ring på hos oss!