Bilde-til-Web.jpg
 

Har du hytte? Prøv en strømavtale uten månedspris

Betal kun for strøm når du bruker hytta

I Fredrikstad EnergiSalg har vi utviklet strømavtalen “Absolutt Fritid” for deg som kombinerer flere avtaler hos oss. Den er tilpasset forbruket som du har på hytta og inneholder forsikring.

 
 
Raymond-2.png
– Det kan lønne seg for mange hytteeiere med en avtale uten månedspris.
— Raymond Haugen hos Fredrikstad EnergiSalg.
 
 

Lønnsomt med tilpasset avtale

– Stadig flere av våre kunder har en fritidsbolig ved sjøen eller på fjellet. Det mange ikke er klar over når du skal kjøpe strøm til hytta, er at det lønner seg å benytte en strømavtale som er tilpasset forbruket, sier Haugen. Med ”Absolutt Fritid” fra FES får du en avtale som er beregnet på at du bruker mindre strøm enn i en bolig. De som kombinerer flere avtaler, slipper månedspris på Absolutt Fritid. Det eneste du betaler er et påslag på 7 øre/kWh inkl. lovpålagte el-sertifikater. De fleste fritidsboliger brukes kun i korte perioder av året og da vil denne avtalen lønne seg.

Populær forsikring inkludert

Inkludert i avtalen følger vår populære TryggEl-garanti, til kun kr. 29,-/mnd. Det er en forsikring som dekker blant annet egenandelen på innboforsikringen dersom du får skader på elektriske apparater på hytta som skyldes elektrisk fenomenskade. Ofte er det TV, fryseboks, kjøleskap og annen elektronikk som blir ødelagt av lynnedslag i nærheten, avslutter Haugen.