forbruksvarsling-bilde.jpg

Appen "Min Energi" med forbruksvarsling fra Fredrikstad EnergiSalg varsler deg dersom forbruket ditt er unormalt høyt. Dermed kan du endre kostbare strømvaner og kanskje spare tusener på strømregningene dine framover. Last ned appen i App Store eller Google Play. Den er selvsagt gratis.

 
 

Ikke kast penger ut av vinduet:

Med appen "Min energi" kan du få hjelp til å spare tusenlapper på unødvendig strømforbruk

– Det er dumt å betale for mye i strøm. Derfor har Fredrikstad EnergiSalg laget en app som skal hjelpe deg å finne strømtyvene og gjøre noe med dem. Det forteller Tommy K. Moen hos Fredrikstad EnergiSalg.

– Appen "Min energi" med forbruksvarsling kan spare deg for mange penger framover ved at du begrenser unødvendig høyt strømforbruk. Du kan få den nå - helt gratis, fortsetter Moen fornøyd. 

 

Slik kan du tape tusener på usynlige strømtyver

– Forbruksvarsling i appen "Min energi" gir deg beskjed hvis du har et unormalt høyt forbruk i boligen din. Det høye forbruket kan skyldes mange ting. Du kan ha en feil på anlegget ditt som tapper huset for strøm, og deg for penger. Eller du kan ha vaner i hverdagen som er kostbare, uten at du tenker over det. Det siste er faktisk ganske vanlig, sier Moen

 

"Usikker på om du har et unormalt strømforbruk? Forbruksvarslingen forteller deg det, uten at du behøver å gjøre noe selv"

 

Slik hjelper appen "Min energi" deg å spare penger

– Får du melding om at du har et unormalt høyt forbruk for din bolig, hjelper vi deg videre. Det er jo ikke nok at du får beskjed... I appen kan du gå inn og se på når forbruket ditt er høyt, helt fram til gårsdagens forbruk. Det kan være nok til at du finner ut hvorfor dere bruker mye strøm. I tillegg har appen egne strømsparetips til deg. Dersom dette fortsatt ikke hjelper, får du mulighet til å snakke med vår forbruks-spesialist. Han vil kunne bidra til å finne ut hvorfor du har et forbruk som ikke er normalt for ditt hus, sier Moen.

 

Hvor mye kan jeg spare?

– Hvor mye du kan spare med ForbruksGaranti, er avhengig av hvor høyt forbruk du har og hva som skyldes overforbruket. Det kan fort bli mange penger framover med enkle grep i forhold til kostbare forbruksvaner. Vi kan ikke senke forbruket ditt, men vi kan hjelpe deg med å endre kostbare vaner. Det er et av flere tiltak vi gjennomfører for at våre kunder skal få minst mulige strømregninger, avslutter Tommy K. Moen hos Fredrikstad EnergiSalg.

 
Høye strømregninger?  Ved hjelp av appen "Min energi" fra Fredrikstad EnergiSalg kan du se når dere bruker mye strøm og få muligheten til å endre kostbare strømvaner. Klarer du det ikke selv, kan vi hjelpe deg.

Høye strømregninger? Ved hjelp av appen "Min energi" fra Fredrikstad EnergiSalg kan du se når dere bruker mye strøm og få muligheten til å endre kostbare strømvaner. Klarer du det ikke selv, kan vi hjelpe deg.

Vil krympe kundenes strømregninger:  Tommy K. Moen hos Fredrikstad EnergiSalg mener mange kan spare mye ved å bruke den nye appen til å endre kostbare strømvaner. 

Vil krympe kundenes strømregninger: Tommy K. Moen hos Fredrikstad EnergiSalg mener mange kan spare mye ved å bruke den nye appen til å endre kostbare strømvaner.