Fredrikstad EnergiSalg satser på solceller og for å markere satsingen, har vi montert byens største solcellepark på vårt eget tak på Wilberg Atrium. Klikk på filmen over for å se dronefilm fra åpningen.

 

Er solceller noe for deg?

Strømproduksjon med solceller er først og fremst et godt miljøtiltak for deg som ønsker å bidra til lavere CO2-utslipp. I tillegg kan du selv redusere dine strømregninger tilsvarende den strømmengden du selv produserer og bruker opp. Produserer du mer enn du klarer å bruke opp og må selge strømmen tilbake til nettet, kjøper vi 20% av overskuddsproduksjonen* og betaler deg 100 øre pr. kWh (1 kr pr. kWh). Dette gjelder privatkunder som har en avtale om strømleveranse fra Fredrikstad EnergiSalg.

Potensiell besparelse er vanskelig å gi et nøyaktig bilde av uten å gå mer i dybden på nettopp ditt behov. Besparelsen du oppnår avhenger av mange ulike faktorer som f.eks.  størrelse på anlegget, takvinkel,  himmelretning og boligens strømforbruk og bruksmønster. Vi hjelper deg å anslå hvordan du får optimal utnyttelse av et solcelleanlegg på din bolig.

Til alle våre kunder: Norges beste tilbud på solceller?

Vurderer du solceller hjemme eller på hytta? Sjekk ut kanskje Norges beste pakke på solceller. I samarbeid med Solcellespesialisten har vi satt sammen et spesialtilbud som tåler pris-sammenlikning. Se tilbudet HER...

Solceller på hytter

En sommerhytte brukes vanligvis mest om sommeren mens solcelleanlegget har høyest produksjon. Dersom brukstiden på hytta er lav, vil en større andel av egenprodusert strøm gå tilbake i nettet og den økonomiske lønnsomheten går noe ned. Enova gir ikke støtte til solcelleanlegg på hytter (kun til boliger). Derfor går du glipp av ca. 14.000 kroner i offentlig støtte, sammenlignet med om du setter det opp på din egen bolig.

 

Høy kvalitet – tysk leverandør

Vi har valgt ut produkter fra REC og tyske IBC med høy kvalitet og effekt, samt 25 års effektgaranti.  Det er viktig å tenke på at et solcelleanlegg skal være i bruk i mange år og bør holde i flere år etter at det er nedbetalt.

Nedbetalingstiden på et 3,2 kW solcelleanlegg 10-15 år på en gjennomsnittlig bolig. På en hytte vil trolig nedbetalingstiden være lenger. 

Hvis du ønsker å få montert solcelleanlegg, kan du ta kontakt med oss. Da vil vi prosjektere et anlegg til ditt hus, og gi deg en nøyaktig pris ferdig montert.

 

* Begrenset oppad til 500 kWh pr. år.