– Ønsker du solceller på taket, har vi kanskje Norges beste solcelletilbud, sier Inge Michael Bilet, markedssjef hos Fredrikstad EnergiSalg.

– Ønsker du solceller på taket, har vi kanskje Norges beste solcelletilbud, sier Inge Michael Bilet, markedssjef hos Fredrikstad EnergiSalg.

 

Fredrikstad EnergiSalg vil gi alle strømkunder muligheten til å produsere fornybar kraft

Gir bort egne rabatter for å gi strømkundene lavest mulig pris på solcelleanlegg

 
 

– Man sparer miljøet og investerer smart over tid. Det er de viktigste argumentene for å skaffe seg eget solcelleanlegg, innleder markedssjefen i Fredrikstad EnergiSalg, Inge Michael Bilet.

 

Har selv valgt solceller

Bilet, som selv er i byggefase med nytt hus, har bestemt seg. Han skal ha solceller på sitt nye funkishus som han nå skal bygge i en eplehage på Karivold.

 

"Solceller er riktignok en langtidsinvestering, men i mellomtiden gjør jeg mitt for miljøet"

 

– Solceller er riktignok en langtidsinvestering, men i mellomtiden gjør jeg mitt for miljøet, sier han entusiastisk. Jeg regner med at om 10-12 år har solcelleanlegget betalt seg selv og alt jeg produserer etter det, vil være ren fortjeneste. Produserer jeg overskuddstrøm om sommeren, kan jeg selge den strømmen jeg produserer, sier han fornøyd. Han understreker at det mest lønnsomme er å bruke strømmen selv, fremfor å selge overskuddstrømmen.

 

Solceller øker boligverdien

– Etter at energimerking ble pålagt ved salg av bolig, har folk blitt mer bevisste på dette. Man ønsker jo ikke å bruke mer penger på strøm enn man må, og da blir hus med god energimerking og solcellepaneler mer verdt på markedet. Jeg tror derfor at jeg vil få igjen investeringen av solcellepanelene selv om jeg selger huset før de er inntjent, sier markedssjefen og husbyggeren.

 

Vil gi flest mulig kunder i Fredrikstad muligheten for solceller

– Vi har inngått en avtale med Solcellespesialisten om en pakke med kvalitetspaneler, ferdig montert innenfor noen rammebetingelser. Hos Fredrikstad EnergiSalg ønsker vi at kundene skal få lavest mulig strømregning og mulighet til å velge miljøvennlig. Vi har derfor valgt å la kundene få alle våre rabatter, slik at terskelen for å få solcellepaneler på taket blir lavest mulig. Derfor er dette muligens Norges beste solcelletilbud, sier Bilet.

 

"Derfor er dette muligens Norges beste solcelletilbud"

 

Rapport: Kraftig økning av strømpriser framover

I følge en rapport fra Det internasjonale energibyrået (IEA) og Nordisk Energiforskning kan vi forvente en kraftig økning av strømprisene i årene som kommer, for å nå klimamålene som er satt for de nordiske landene. – Utviklingen av strømprisene vet man aldri sikkert, men det vil i så fall være en enda større gulrot for å begynne å produsere strøm på taket selv, avslutter Bilet.

 

Har du spørsmål om solcellepaneler på ditt tak, ta kontakt med Inge Michael Bilet så hjelper han deg videre. 

 

Se kortversjon av intervju med Inge Bilet om solceller her (45 sekunder):