roy-kjartan-pil-brua-gulstrek.jpg

Vintergarantien til strømavtalen "Vektærn" stopper strømprisen på 59,9 øre/kWh denne vinteren. Strømprisen din følger markedet opp og ned, men aldri OVER denne grensen, forsikrer Roy Østen Henriksen og Kjartan Slang hos Fredrikstad EnergiSalg.

 
 

Vektærn med vintergaranti:

Denne stopper strømprisen på vei opp

– Har du Vektærn med vintergaranti på strømprisen, skal du vite at vi begynte allerede i sommer å jobbe for at garantien skulle bli så god som mulig for deg, sier Kjartan Slang hos Fredrikstad EnergiSalg.

 

– Mye handler om å kjøpe strømmen på et optimalt tidspunkt, forteller Kjartan Slang som har lang erfaring i strømfaget. Han har jobbet i Fredrikstad EnergiSalg i over 20 år.

 

Begynner allerede om sommeren

– Hver sommer vurderer vi når vi skal begynne å kjøpe inn deler av strømmen for kommende vinter. Det møysommelige arbeidet fortsetter utover høsten og vi kjøper ofte inn litt etter litt, så når vinteren setter inn, er vi i mål. På fagspråket kalles dette kraftforvaltning, men vi kaller det bare vintergaranti, sier Slang.

 

"Strømprisen din følger markedet opp og ned, men aldri OVER denne grensen"

 

Stopper prisen på vei opp

– Resultatet for årets arbeid er at du kan være trygg på å aldri oppleve strømpriser over 59,9 øre/kWh i vinter, uansett hvor ille strømprisene i markedet skulle bli. Strømprisen din følger markedet opp og ned, men aldri OVER denne grensen, forsikrer Slang. Han forklarer at avtalen med vintergaranti som heter "Vektærn" følger strømprisene nedover, men stopper på vei opp, er en lønnsom og trygg avtale som flesteparten av Fredrikstad EnergiSalgs kunder har valgt.

 

– Usikker på om du har Vektærn med vintergaranti, så ta kontakt, er Kjartan Slangs klare oppfordring. Vi er til for å hjelpe deg, avslutter han.

 

"Usikker på om du har Vektærn og vintergaranti? Ta kontakt!"

 
 
Tenker på vinterens strømpriser allerede om sommeren:  Kjartan Slang hos Fredrikstad EnergiSalg er tydelig på at man må tenke langsiktig for å gjøre de gode strømkjøpene for kundene.

Tenker på vinterens strømpriser allerede om sommeren: Kjartan Slang hos Fredrikstad EnergiSalg er tydelig på at man må tenke langsiktig for å gjøre de gode strømkjøpene for kundene.

 
 

Be om et uforpliktende tilbud: