FES bilder web 10506.jpg
 

85 prosent av våre kunder har valgt strømavtalen som sikrer dem mot prissjokk i vinter

– Vinteren har kommet til Fredrikstad. Det er tiden da både strømforbruket og sjansen for uventede prishopp på strømmen er høyest. Mange ønsker å være trygge mot ubehagelige overraskelser på strømprisen. Det sier leder av Fredrikstad EnergiSalg, Roy Østen Henriksen.

 

– Er du engstelig for høye strømpriser, er dette et godt alternativ. Faktisk har hele 85% av våre kunder valgt denne strømavtalen, sier han.

 

Både forutsigbar og lønnsom

– For alle som ønsker forutsigbarhet på strømprisene i vinterhalvåret og samtidig en strømavtale som følger prisnedgangene, har vi satt sammen en strømavtale som gjør begge deler - i pose og sekk, altså. Vi har kalt avtalen Vektærn, nettopp fordi den passer på strømprisen din. 85% av våre kunder har valgt denne strømavtalen, sier Henriksen.

 

"Uansett hvor høy markedsprisen på strøm blir i vinter, stopper Vektærns strømpris på 59,9 øre/kWh"

 

– Aldri over, kun under. Synker strømprisen på kraftbørsen, synker din strømpris også. Altså ikke noen ulønnsom fastprisavtale her i gården. Vi lever tross alt av fornøyde kunder, sier strømsjefen bestemt.

 

Les også om europeere som får rådyr vinterstrøm på E24:  https://e24.no/energi/gass/gasseksplosjon-gir-stroempris-sjokk-det-verst-tenkelige-tidspunktet/24209172

 

Delte ut 35 millioner kroner til kundene

– Fredrikstad EnergiSalg var første strømselskap i Norge som begynte med prisgaranti på strøm til private kunder. Allerede første år, i 2004, fikk kundene våre fullt utbytte av prisgarantien. Da delte vi ut 35 millioner kroner til våre kunder. Du kan tro mange ble overrasket.

 

En kunde ble faktisk sint da vi banket på døren og ville gi ham flere tusen kroner i hånda. Han trodde vil lurte ham, minnes Henriksen med et smil.

roy-avisutklipp.jpg

En kunde ble faktisk sint da vi banket på døren og ville gi ham flere tusen kroner i hånda. Han trodde vil lurte ham...

Roy Østen Henriksen, Fredrikstad EnergiSalg

 

Slik klarer vi å gi deg i pose og sekk

– Umulig å klare begge deler, vil sikkert noen hevde. Men neida... Hemmeligheten ligger i å jobbe langsiktig og profesjonelt opp mot den nordiske kraftbørsen. Alt handler om å kjøpe strømmen på forhånd, når den er billigst.

 

Allerede om sommeren vurderer vi om vi skal kjøpe inn deler av strømmen for kommende vinter. Det møysommelige arbeidet fortsetter utover høsten, så når vinteren setter inn, er vi i mål. På fagspråket kalles dette "kraftforvaltning", men vi kaller vi det bare "vintergaranti".

 

Kontakt oss gjerne dersom du er usikker på om du har vintergaranti eller om du lurer på hvilken strømavtale som er best for deg, avslutter strømsjefen.