syklist-paal-sverre-Jørgensen-bredde-web.jpg
 
 

Fikk utbetalt 6.200 kroner etter sykkeluhell

 

Hvordan kan et fall på sykkel gi en utbetaling på flere tusen kroner? Les hvordan den uheldige syklisten hadde blitt forsikret av strømselskapet sitt.

Paal Sverre Jørgensen fra Fredrikstad, var i sommer uheldig å falle på sykkelen og endte opp med brudd i bein og håndledd. Sykemeldingen hans utløste en utbetaling fra Fredrikstad EnergiSalg på 6.200,- kroner.


Glad han takket ja

Våren 2017 ble Jørgensen oppringt av Fredrikstad EnergiSalg, med tilbud om TryggEl Garanti. Dette takket han, og tusenvis av andre innbyggere, ja til. Det er han glad for i dag.

 

– Et av våre viktigste mål er å gi deg et enkelt strømliv med færrest mulig bekymringer. Forsikringen TryggEl Garanti gir en god trygghet i mange situasjoner, sier direktør Roy Henriksen i Fredrikstad EnergiSalg.

– Et av våre viktigste mål er å gi deg et enkelt strømliv med færrest mulig bekymringer. Forsikringen TryggEl Garanti gir en god trygghet i mange situasjoner, sier direktør Roy Henriksen i Fredrikstad EnergiSalg.

 

Utbetaling ved sykemelding og arbeidsledighet

Siden Jørgensen hadde takket ja til forsikringen fikk han utbetaling.

TryggEl Garantien er en forsikring som dekker hele strømregningen din i den perioden du er sykemeldt. Som strømkunde får du dekket minst 2000,- kroner i måneden inntil 4 måneder. Det vil si at dersom du har strømregning på kun 1000,- vil du likevel få dekket 2000,- kroner.

-Jeg ble sykemeldt på en tid på året der strømregningen er godt under 2000,- kroner, så jeg tjente faktisk penger, sier Jørgensen fornøyd.

Likeledes dekker forsikringen ved ufrivillig arbeidsledighet.

 

Økte utgifter ved sykemelding

- Folk tenker nok ikke over hvor nyttig TryggEl Garantien faktisk er. Ved skader slik som i mitt tilfelle, dukker det opp merutgifter som man vanligvis ikke tenker på, f.eks. fysioterapi, røntgen, medisiner osv. Da er det veldig godt å vite at hele strømregningen blir betalt av forsikringen.

–Jeg er glad jeg har TryggEL Garantien og den kommer jeg alltid til å beholde, - man vet jo aldri hva som kan skje, avslutter Jørgensen.

 

Godt å ha ved lynnedslag

Forsikringen inneholder også en egenandelsforsikring for bolig eller hytte som du kan benytte ved skader som skyldes elektrisk fenomen. Elektrisk fenomen kan f.eks. være lynnedslag eller kortslutning, lysbue, overslag eller overspenning. Østfold er et fylke som er veldig utsatt for lynnedslag, og det oppstår mange forsikringsskader i forbindelse med lynnedslag. Da er det godt å vite at egenandelen dekkes med inntil 5.000,- kroner.

 

Har du ikke bestilt TryggEl Garanti?

Denne forsikringen er med i jubileumspakken vår. Spar penger ved å velge pakken!

 

Les også: