Opplev hvordan det er å leve i et smart hus!

Fem familier fra Fredrikstad får mulighet til å oppleve hvordan det er å leve i et smart hus, og får installert Norges mest avanserte smarthusløsning.   

Smarttelefoner kombinert med ny teknologi gir helt nye muligheter for å få blant annet enklere, tryggere og rimeligere strømbruk. VORD kan spare strøm, redusere risiko for brann, varsle om innbrudd og mye mer.  Befolkningen i Fredrikstad er de første som får prøve dette unike selvlærende systemet.

Markedets beste løsning – skreddersydd for eksisterende boliger «Vi har fokusert på å løse problemer som er verdt å løse» sier daglig leder i Fredrikstad EnergiSalg, Roy Østen Henriksen. Han sikter til grundige dybdeintervjuer som er gjort med potensielle brukere av VORD og at man har avdekket hva som virkelig er viktig for forbrukerne. FES var først ute i Norge med å tilby prisgaranti til alle kunder. "Nå ønsker vi også å gjøre bruken av strøm enklere og tryggere."

«Folk flest er opptatt av miljøet og ønsker å spare energi. I tillegg vil de gjerne ha en løsning som gir dem en enklere hverdag, med bedre kontroll på boligen når de selv ikke er hjemme.

Foreldre med barn klarer å senke skuldrene når de vet at huset er trygt og at barna har kommet hjem fra skolen. Dette har vært styrende for valg av teknisk løsning, og vil bli viktig etterhvert som vi lanserer nye funksjoner, fortsetter» sier Roy Østen Henriksen.

Stor pågang fra familier som vil prøve VORD Fredrikstad EnergiSalg inviterer boligeiere i Fredrikstad til en konkurranse om å få smarthusløsningen VORD gratis installert i sin bolig. Vi skal velge ut 5 familier som får VORD gratis installert i sin bolig og fri bruk i ett år. Over hundre familier har så langt meldt sin interesse. Det er fortsatt mulig å melde seg på for å bli testfamilie.

«Vi ønsker interesserte familier som kan gi oss ærlige tilbakemeldinger, og som kan fortelle andre hvordan hverdagen oppleves med VORD i huset.», forteller Henriksen. Man kan følge disse personene og deres tilbakemeldinger på www.vord.no og våre Facebook-sider"

MELD DEG PÅ!